förkylning och klagomål

Nu har äntligen förkylningen brytit ut. Ett steg närmare tillfrisknande och träning igen.

Har mailat folket bakom Springcross angående min placering i resultatlistan som faktiskt borde vara en högre. Det har iaf rättat till tiden så den stämmer bättre med min pulsklocka :)
Min officiella tid på 6km terräng (väldigt kuperat) är 32:44. En helt ok tid med tanke på träningsgraden under flytten... dvs nada...


Kommentarer
Postat av: Jim

En god vän till mig brukar säga att hon kunde gå en mil på en timme när hon deltog på något maraton tillsammans med sin mamma när hon själv var 6-7 år. Ska jag tro på det?

Postat av: Jenny

Jim: Din kompis har livlig fantasi.... Normaltempo för en normal gående person ligger kanske runt 7-9 minuter/km. För en 6-7-åring ligger tempot förmodligen betydligt lägre. Utöver det finner jag det mycket otroligt att ett barn tillåtits att starta och dessutom genomfört ett marathon som faktiskt är hela 4.2 mil.
Om din kompis mot all förmodan nu talar sanning så tycker jag definitivt hon borde satsa på en karriär inom gång eller löpning. Har man klarat ett marathon på strax över 4 timmar som 7-åring borde hon tveklöst platsa i världseliten idag!

2007-05-07 @ 20:09:04
URL: http://geologinnan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback